Течен шоколад? Нутела? Кой не обича? 🤔🙈
Да, днес ще ви споделя точно такава рецепта, но за един истински течен шоколад!
❌Без добавена захар
❌Без вредни масла
❌Без млечни продукти
✅С истински, натурален вкус!
А за да е още по-хубаво - и протеинов! 😍
Необходимите ви продукти за шоколада са:
- 150 г печени лешници
- 80 г фурми
- 1 доза протеин (32 г; може да замените с какао)
- 30 г какао
- 30 г кокосово масло
- 220 мл вода
*Ако искате да стане още по-високо протеинов, добавете още 1 доза протеин и по-малко какао❗
Начин на приготвяне:
Блендирате всички продукти в блендер или чопър. Ако искате шоколада да е по-течен, добавете още вода, но не прекалявайте. Имайте предвид, че шоколада леко ще стегне след като го оставите да престои в хладилника.
Готовия шоколад изсипете в бурканче и съхранявайте в хладилник.
Ии това е всичко! Изключително лесен за приготвяне, а на вкус...сами ще ви оставя да се убедите! 🤤🤤
Макронутриенти за цялото количество (ок.500 г):
1 720 калории | 101В | 128М | 57П
На 100 г:
344 калории | 20В | 26М | 11П
Да, днес ще ви споделя точно такава рецепта, но за един истински течен шоколад!
❌Без добавена захар
❌Без вредни масла
❌Без млечни продукти
✅С истински, натурален вкус!
А за да е още по-хубаво - и протеинов! 😍
Необходимите ви продукти за шоколада са:
- 150 г печени лешници
- 80 г фурми
- 1 доза протеин (32 г; може да замените с какао)
- 30 г какао
- 30 г кокосово масло
- 220 мл вода
*Ако искате да стане още по-високо протеинов, добавете още 1 доза протеин и по-малко какао❗
Начин на приготвяне:
Блендирате всички продукти в блендер или чопър. Ако искате шоколада да е по-течен, добавете още вода, но не прекалявайте. Имайте предвид, че шоколада леко ще стегне след като го оставите да престои в хладилника.
Готовия шоколад изсипете в бурканче и съхранявайте в хладилник.
Ии това е всичко! Изключително лесен за приготвяне, а на вкус...сами ще ви оставя да се убедите! 🤤🤤
Макронутриенти за цялото количество (ок.500 г):
1 720 калории | 101В | 128М | 57П
На 100 г:
344 калории | 20В | 26М | 11П
Коментари
Публикуване на коментар