Здравейте! Днешната рецепта е за едни изключително вкусни и супер шоколадови понички с пробиотични перли. 😍
Необходимите ви продукти са:
- 80 г лешници
- 80 г фурми
- 15 г какао
- 15 г кокосово масло
- 20 г шоколад + още за декорация
- 10 г пробиотични перли
Начин на приготвяне:
1. Блендирате лешниците, а след това и фурмите.
2. Разтопявате шоколада на водна баня.
3. Смесвате всички продукти без перлите в купа и разбърквате добре.
4. От получената смес оформяте понички, като правите дупка в средата с помощта на сламка.
5. Декорирате с останалия шоколад и перличките и ги оставяте във фризера или хладилника докато стегнат.
Общо 9 понички. На 1 поничка:
125 калории | 8В | 9М | 2П
✔Поддържат нормалната микрофлора във всяка част на стомашно-чревния тракт.
✔Повишават защитните функции на организма.
✔Подсилват имунитета и чревното здраве.
✔Подходящи за консумация по време и след лечение с антибиотици, за съхраняване на здравословния микробен баланс.
✔Може да се ползват за директна консумация, както и като хранителна добавка към други ястия – напр. закуски или др.
Още информация за този продукт, както и останалите продукти на Bactojoy, може да видите и ако решите да поръчате, тук 👉 https://bulgarbiotic.bg/?wpam_id=14. ❤️
Коментари
Публикуване на коментар